Pe data de 20 iunie 2019, la ora 18,30 ATITUDINEA PUBLICĂ urcă pe scena Casei de Cultură George TOPÂRCEANU din Curtea de Argeș.

 

Alături de doamna Simona NICULESCU, primul cetățean ce a obținut în instanță reabilitarea unui drum public, obligarea administrației la construirea rețelei de apă potabilă, vor lua cuvântul :

 

Părintele Mihai Andrei ALDEA, filolog (Mânăstirea Paltin - Petru Vodă)

Domnul Lucian TODORAN, consultant în resurse umane (Cluj Napoca)

Domnul Dan TĂNASĂ, jurnalist (Sfântu-Gheorghe)

Doamna Daniela CIUTĂ, Buletin de Carei (Carei)

Domnul Dumitru ILIESCU, pensionar (Băiculești)

Domnul Adrian BĂNICĂ, inginer (Bascov).

 

Fiecare intervenient va vorbi despre experiențele proprii în relațiile cu administrația publică. Fie că a obținut răspunsuri legale la cererile de informații de interes public depuse (de voie sau de nevoie, obligați de către instanță), fie că a reușit să dea jos însemne ilegale afișate pe sediile instituțiilor publice (tot prin instanță), fie că a reușit să rezolve amiabil o lucrare de interes public pe o simplă cerere formulată de asociația noastră, oricare dintre vorbitorii prezenți vă va convinge că SE POATE avea o relație cu administrația publică. Nu suntem condamnați să suportăm la nesfârșit disprețul "autorităților" la adresa noastră, cetățeni plătitori de taxe și impozite.

 

Românii, obișnuiți după ani de exil a fi respectați de către administrațiile țărilor gazdă, vor vedea că și în Țară putem obține respectarea drepturilor noastre. Dacă nu de bunăvoie, prin ATITUDINEA PUBLICĂ.

 

Vor concerta alături de noi doamna Maria GHEORGHIU, domnul Viorel Nicolae POP. Doamna Mariana ANGHEL va lansa la acest eveniment piesa "Frați Români, veniți ACASĂ!".

 

Părintele Mihai Andrei ALDEA va lansa cărțile "Cum luptau Românii?" (partea I - Cartea, partea II - Dicționarul), închinate Sfinților și Eroilor noștri. La sfârșitul evenimentului Părintele va semna dedicații tuturor doritorilor.

 

Biletele pot fi achiziționate on-line pe această pagină sau la caseria Casei de Cultură George TOPÂRCEANU.

 

Vă așteptăm alături de noi !

 

 

 

Atitudinea Publica Editia I-a

 

 

 

 

 

Frați Români, veniți ACASĂ !

03 iunie 2019